maanantai 5. toukokuuta 2014

goodfood

Moikka! Päätin tulla nakkaamaan tänne tossa äsken räpsityt kuvat samalla kun tein ja söin hyvää ruokaa. Kyseessä niinkin yksinkertainen ruoka ku jauhelihapasteijat ja salaatti, joten ei tätä taida voida ihan ohjeeksi kuitenkaan kutsua, haha.
Pasteijat voi tosiaan tehä vaikkapa kauppojen valmistaikinoista, tai näppärästi se tulee tehtyä itsekin. Mä oon aina laittanut täytteeks hyvin maustettua jauhelihaa, mutta mikseipä sinne vois laittaa vaikka tonnikalaa tai mitä ikinä keksiikään! Tästä tulee ihan hyvä pääruoka kun tekee runsaan salaatin kaveriksi, ja oli kivaa vaihtelua siihen ainaiseen kanasalaattiin.

Minä joka harvemmin tavallisesti sairastelee, niin oon kyllä tänä keväänä ollut oikeestaan jatkuvassa flunssassa koko ajan! Vappulomakin meni enemmän tai vähemmän kipeänä, ja tälläkin hetkellä pötköttelen peiton alla ja mietin mikä helpottais raastavaa kurkkukipua.. Toivottavasti tää tästä pian helpottais, lähiaikoina on nimittäin tulossa aika kiva pakettikin postissa ja siihen mennessä olis kyllä kiva olla jo terve. Anyways, siitä lisää sit sen saapuessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti